torsdag 7. oktober 2010

Eg elska ho av Anna Gavalda


For en gangs skyld har jeg hørt på ei lydbok. Jeg liker det egentlig godt, men får det sjelden til. Men nå har jeg kjørt litt bil og da passer det ekstra godt med lydbok.


Denne boka hadde jeg tenkt å lese lenge, jeg har fått den anbefalt flere ganger. "Saman er ein mindre aleine" av samme forfatter likte jeg godt.


Chloé finner ut at mannen har hatt et forhold og kommer til å forlate henne og de to døtrene. Verden raser sammen for Chloé og svigerfaren Pierre tar henne med på landet. Der gråter de, de spiser, men viktigst av alt - de snakker. Pierre som har vært en lukka mann for Chloé åpner seg og forteller om sin store kjærlighet i livet. Han forteller om en mann som ikke gikk fra kone og barn.


Selv om det var en del smårusk jeg ikke likte, likte jeg boka veldig godt. Jeg syns kontrasten mellom de to hovedpersonene var godt beskrevet og så kom de jo i mål til slutt. Kan egentlig ikke huske at jeg har lest noe som ligner en gang, så ja - denne likte jeg.

5 kommentarer:

annkolaas sa...

Jeg likte både denne og Saman er ein mindre aleine kjempegodt, men synes Lykka er ein sjeldan fugl var lang og kjedelig.

Liv sa...

Ja, den siste boka hennes har jeg hørt veldig mye forskjellig om, noen liker den veldig godt og noen syns den er kjedelig. Har ikke helt bestemt meg for om jeg skal lese den.

annkolaas sa...

Hun har kommet med enda en etter Lykka er ein sjeldan fugl. Husker ikke navnet, men må innrømme at jeg har en liten tvil ettersom Lykka var så skuffende.

Elida sa...

Denne begynte eg så smått på, rett etter "Saman er ein mindre aleine". Gedigen bommert, så den og de andre Gavalda-bøkene står framleis på "Vil lese"-lista:-P Ha ei fin helg!

Anonym sa...

Jeg synes Eg elska ho er en fantastisk bok.

Har ikke somlet meg til å lese noe mer av Gavalda enda, men Saman er ein mindre åleine står på leselista.